AYDIN / SULTANHİSAR - Atça Ali Sönmez İlkokulu

Atça Ali Sönmez İlkokulu

Adres
ATÇA MAH. ABDİBEY (YENİ) CAD. ALİ SÖNMEZ ILK OKULU BLOK NO: 21 SULTANHİSAR / AYDIN
Vizyon
Okulumuzun imkanları ile çevre imkanlarını birleştirip, öğrencilerimizin yetenekleri doğrultusunda eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek; Türk Milletinin milli ve manevi değerlerini yaşayan hoşgörülü, teknolojik bilgilerle donatılmış, demokrat, çalışkan, kendine güvenen, ileri görüşlü, örf ve adetlerine bağlı, üretken ve bulunduğu topluma faydalı işler yapan bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrenci başarı ve davranışları ile çevresinde örnek teşkil eden bir ilkokul olabilmek.
Başarılar
2007/2008 Eğitim Öğretim yılı Çevre Proje Uygulama Okulu Aydın İl birincisi, Türkiye dördüncüsü olduk. 2008/2009 Eğitim Öğretim Yılı "Suyu Suyla Soğut" projesi ile Bu Benim Eserim İzmir Bölge Kuruluna seçildik. 2012/2013 Eğitim Öğretim Yılında Seviye Belirleme Sınavında İlçe birincisi olduk.
Kara yolu ve demiryolu
Belde
İl merkezine 35 ilçe merkezine 6 km uzaklıktadır.